Za potrebe naših otrok smo se odločili, da bomo uredili oz. preuredili tako imenovano multisenzorno sobo / snoozelen. Začeli smo kar pri prenovi same učilnice oz.sobe. Pri tem so nam pomagali zunanji izvajalci ter naš hišnik.

Soba  je bila prepleskala, položena je bila preproga krem barve. Po stropu je bila izvedena suhomontažna gradnja- spuščen je bil del stropa, vgrajene so bile stropne luči, ter na novo urejena električna napeljava. Ker je bila vodna postelja že dotrajana,  je bil zamenjan posteljni vložek.

Prostor bo opremljen z različnimi tehničnimi pripomočki, kot so svetlobni projektor za optična vlakna, vodni stolp, svetlobni oblaki nad posteljo, preoblekli bomo položajno blazino, dodali smo barvne plošče na tleh. Soba je namenjena počitku, branju, umirjanju, predvsem pa učenju in spoznavanju okolja preko vseh čutil: vid, sluh, tip, vonj in okus.

Za prenovo in opremljanje smo zbirali sredstva na dobrodelni prireditvi, ponujali smo naše izdelke na stojnicah v domačem kraju, del sredstev pa smo zbrali tudi s pomočjo donatorjev.

 

V imenu učencev, staršev in zaposlenih se vsem za prispevke iskreno zahvaljujemo!

 

(Skupno 203 obiskov, današnjih obiskov 1)