SIO-2020

Program nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Cilj operacije je izboljšanje kompetenc in dosežkov mladih ter večja usposobljenost izobraževalcev prek večje uporabe sodobne IKT pri poučevanju in učenju. Vzgojno-izobraževalnim zavodom se sofinancira izgradnja brezžičnih omrežij in nakup IKT opreme, razvija se e-storitve in e-vsebine.

Spletno stran evropske kohezijske politike v Sloveniji: www.eu-skladi.si

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 
 

Spoštovani starši,

Nacionalni Inštitut za javno zdravje (NIJZ) nas obvešča, da se je zaradi izrazitega porasta okužb s SARS-CoV-2, obdobje od prejema seznama visokorizičnih kontaktov s strani šol do napotitve v karanteno na domu podaljšal na nekaj dni.

Po navodilih NIJZ in MIZŠ se v šolah ob potrjeni okužbi v oddelku prične z izobraževanjem na daljavo. Starši boste za svoje otroke napotitev v karanteno na domu s strani NIJZ prejeli nekaj dni po pričetku izobraževanja na daljavo. Pridobitev Izjave o seznanitvi z napotitvijo v karanteno na domu (eUprava) je možna tudi za nazaj, zato ta časovni zamik ne predstavlja ovire pri pridobivanju uradnega dokumenta, iz katerega izhajajo pravice.

mag. Mojca Visenjak

 

Naša šola je v tem šolskem letu praznovala svojo 50. obletnico. Ta jubilej smo obeležili z video posnetkom, v katerem je predstavljen vsakdan na naši šoli ter spomini na začetke ustanavljanja šole... Vabljeni k ogledu!

50 let OŠ Stanka Vraza Ormož

 

Dobrodelna akcija “PRIJATELJI PRIJATELJEM”

Na naši šoli že tradicionalno poteka dobrodelna prireditev. Letos in lani je zaradi razmer, povezanih z COVID-19, nismo imeli možnosti izpeljati na način, kot je potekala prejšnja leta.

Namesto prireditve na Grajskem dvorišču v Ormožu smo letos pripravili Dobrodelno akcijo PRIJATELJI PRIJATELJEM na naši spletni strani.

Za vas smo pripravili video z utrinki iz naše šole.

Povezava do posnetka - Prijatelji prijateljem.

Predstavljamo se vam tudi z videom, s katerim smo sodelovali v mednarodnem festivalu S-Faktor, ki  promovira inkluzijo mladih oseb s posebnimi potrebami skozi uprizoritvene umetnosti in izdelovanje filmov. Prejeli smo posebno nagrado žirije za najbolj izpovedni video.

Povezava do posnetka - Pravljica o mavričnih ljudeh.

V tem šolskem letu je nastalo veliko likovnih del naših učencev, ki vam jih predstavljamo v virtualni galeriji.

Povezava do galerije - Galerija slik.

 

Sredstva, zbrana v Dobrodelni akciji, bodo namenjena šolskemu skladu naše šole, s katerimi med drugim zagotavljamo našim učencem specialne pripomočke, ki so bistveni pri izvajanju vzgojno-izobraževalnega dela, delovne terapije in fizioterapije.

 

V zameno za dobrodelne prispevke vam po želji ponujamo slike iz Dobrodelne razstave Likovnega  kulturnega društva Ormož – LIKUDO, ki smo jih dobili v dar v okviru dobrodelne razstave, ki je bila namenjena naši šoli. Za izbiro in prevzem slike kontaktirajte Tadejo Ozmec – tadejaozmec@osstankavraza.si.

Povezava do razstave - Dobrodelna razstava LIKUDO.

 

Dobrodelne prispevke lahko nakažete na transakcijski račun OŠ Stanka Vraza Ormož:

SI56 0110 0600 7817 447

 

HVALA

 
 
 

 

OBLETNICA OŠ STANKA VRAZA

 

Dogodki

  • Ni dogodkov
 
januar 2022
PTSČPSN
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31       
« Dec   Feb »
 

 
 

 

 
 
 
 
Dostopnost