Učenci v programu učenja za življenje in delo ter  učenci 7. in 9. razreda v okviru Projekta dodatnega usposabljanja izdelujejo različne uporabne in dekorativne predmete. V mesecu oktobru so se predstavili na ormoški tržnici, kjer so predmete ponujali v zameno za prostovoljne prispevke.  Žal je sedaj trenutna situacija taka, da ne morejo obiskovati tržnice. Bi si pa želeli svoje izdelke ponuditi na virtualni tržnici v zameno za prostovoljne prispevke, ki jih nato porabijo za nabavo učnih pripomočkov ter material za izdelavo novih izdelkov. 

V ponudbi imajo:

  • različne izdelke iz sadja in zelenjave: marmelade iz sliv, buče in jabolk, češenj, marmelado iz grozdja, posušene jabolčne krhlje, zelenjavno omako, vložen fižol, rdečo peso, mešano solato ter  posušena zelišča in začimbe. 
  • dekorativne izdelke za urejanje stanovanjskega prostora – dišavne vrečice sivke, blazine, polnjene z ajdovimi luščinami, voščilnice za različne priložnosti, posode za shranjevanje, obeske za ključe, magnetke, stenske slike, okrasne zaboje, obešala za ključe, obešala za vhodna vrata,…
  • vijolice različnih barv

Če vas mogoče zanima kaj iz naše ponudbe, lahko to sporočite na e-mail naslov: marijamohoric@osstankavraza.si

Vabljeni, da si ogledate ponudbo izdelkov na fotografijah!

(Skupno 416 obiskov, današnjih obiskov 1)