Dobrodelna prireditev, ki so jo pripravili učenci, učitelji in starši učencev OŠ Stanka Vraza Ormož z naslovom Prijatelji prijateljem, je postala že tradicionalna. Na predvečer Dneva zemlje, 21. aprila 2017, so jo izvedli že tretjič.
Za letošnjo prireditev so se učenci skupaj z učitelji zelo dobro pripravili. Iz vsake točke, ki so jo izvedli, je bilo čutiti, da so vanjo vložili ves svoj žar. Učenci so bili na odru sproščeni, radovedni, razigrani. Vse to so želeli deliti z obiskovalci in uspelo jim je!
Tudi letos so se za prireditev posebej potrudili starši. Skupaj z učitelji in s pomočjo kostumov, ki so se izkazali za zelo uporabne (ne samo za pusta, ampak tudi za igrico), so uprizorili igrico Slonček Elmer, s katero so navdušili celotno dvorano. Najbolj so uživali učenci, ki so si jo ogledali v prvi vrsti. Sporočilo igrice je bilo podobno sporočilu, ki so ga s svojim nastopom ponudili učenci: brez posebnih otrok, odraslih, slončkov….bi bil svet pust in dolgočasen. Zato, učenci, hvala, da ste!

Andreja Resman

 

(Skupno 152 obiskov, današnjih obiskov 1)