V petek, 10. novembra, je šola na široko odprla svoja vrata. Na ta dan se je je odvijal dogodek Dan odprtih vrat. Obiskovalci so spoznali življenje in delo na šoli. Ogledali so si, kako poteka pouk v programih NIS in PPVI in bili prisotni na dodatnih strokovnih obravnavah, ki so jih deležni učenci glede na individualne potrebe. Šola učencem nudi dodatno strokovno obravnavo logopeda, delovnega terapevta in fizioterapevta.

V jedilnici šole so strokovni delavci šole predstavili AVTIZEM, podporno skupino, ki deluje na šoli že nekaj let in možnosti nadaljnjega izobraževanja za učence, ki zaključijo šolo s prilagojenim programom. S svojo stojnico se je predstavilo tudi Društvo Sožitje Ormož, Središče ob Dravi in Sveti Tomaž.

Učenci in strokovni delavci so bili zelo veseli številnih obiskovalcev, med katerimi so bili učenci, strokovni delavci in ravnatelji okoliških zavodov, učenci, ki so šolanje na šoli že zaključili, učiteljice, ki so v preteklosti poučevale na šoli, starši učencev in drugi, ki jih zanima življenje na šoli.

(Skupno 365 obiskov, današnjih obiskov 4)