V tem šolskem letu smo učenci 2. in 3. razreda pričeli graditi prijateljstvo tudi z skupino otrok iz VVZ Ormož iz skupine KAPLJICE. V mesecu oktobru so nas povabili na lutkovno predstavo z naslovom »Izgubljena buča«, ki so jo pripravili sami. Naši učenci so bili nad predstavo zelo navdušeni. Druženje se je nato nadaljevalo v mesecu decembru. Otroke in vzgojiteljici iz skupine Kapljice smo povabili na miklavževe delavnice. V prostorih OŠ Stanka Vraza Ormož smo pekli miklavževe piškote. Vsi otroci so z velikim veseljem poprijeli za delo. S skupnimi močmi smo pripravili testo. Otroci so nato izrezovali piškote različnih oblik. Piškotov smo napekli toliko,da so otroci še kakšnega lahko odnesli tudi domov. Ta dan smo prižgali tudi lučko prijateljstva in ob njej zapeli in zaplesali.

Kmalu po miklavževem srečanju smo v prostorih vrtca skupaj praznovali denisov rojstni dan. Upihnil je štiri svečke. Naši učenci so mu pripravili veliko papirnato torto, izdelali zapestnico iz makaronov in mu zaželeli veliko lepega. Otroci so se najbolj razveselili rojstnodnevnega rajanja ob glasbi.

Leto 2014 bomo zaključili na naši šoli. Otroci iz vrtca si bodo ogledali gledališko igro, ki so jo pripravili  učenci 2. in 3. razreda ob pomoči učiteljic.

Tanja Prosnik Žunec

 

2.12.2014 DRUŽENJE Z VVZ ORMOŽ MIKLAVŽEVI PIŠKOTI 8

2.12.2014 DRUŽENJE Z VVZ ORMOŽ MIKLAVŽEVI PIŠKOTI 19

2.12.2014 DRUŽENJE Z VVZ ORMOŽ MIKLAVŽEVI PIŠKOTI 26

8.12.2014DRUŽENJE Z VVZ ORMOŽ-Praznovanje Denisovega rojstnega dnejpg 26

8.12.2014DRUŽENJE Z VVZ ORMOŽ-Praznovanje Denisovega rojstnega dnejpg 31

8.12.2014DRUŽENJE Z VVZ ORMOŽ-Praznovanje Denisovega rojstnega dnejpg 34

 

(Skupno 106 obiskov, današnjih obiskov 1)