V okviru prazničnega decembra bomo učencem tedensko pripravili različne delavnice.

V razrednih spletnih učilnicah bodo dnevno odpirali adventni koledar, tudi ob vikendih, ter izvajali naloge, ki sta jih pripravili praznični vili.

Aktivnostim in fotografijam lahko sledite v nadaljevanju.

4. teden

V ponedeljek, 20. 12., so si učenci, v izvedbi gledališča KUKUC, ogledali božično predstavo, Jelkin čudež, katere glavna tema je bila, da se tudi stare igrače dajo popraviti in otrokom pričarati iskrice v očeh.

V sredo, 22. 12., so se na božičnem plesu zabavali v telovadnici.

V petek, 24. 12., so si ogledali proslavo ob državnem prazniku. Vsak oddelek je nastopal s svojo točko v božičnem delu proslave. Obiskal jih je tudi dedek Mraz in jih razveselil z darili.

Praznični vili sta tako zaključili s svojim delom v tem letu. Želita vam lepe praznike.

3. teden

V torek, 14. 12. in v četrtek, 16. 12., so se učenci s svojimi učiteljicami preizkušali v peki piškotov. Piškote so okušali na prav posebni praznični čajanki, v petek, 17. 12., ko so od doma prinesli svojo najljubšo skodelico. Prav posebne piškote v obliki lunic, pa so pripravili učenci 7. in 8. razreda z učiteljico Kristino.

2. teden

V torek, 7. 12., so izdelali voščilnice za prihajajoče praznike, prilepili naslov in znamko, ter voščilo odposlali prijateljem ali sorodnikom po pošti.

V sredo, 8. 12., so izdelovali posodico v obliki jelenčka za božično pšenico. Po končanem delu so izdelek odnesli domov, kjer ga bodo skrbno zalivali in opazovali klitje božične pšenice.

1. teden

V sredo, 1. 12., so postavili novoletno jelko, ter jo okrasili. Okraske, ki so jih učenci izdelali v lanskem decembru, ko so imeli šolanje na daljavo, so izobesili ob vhodu v šolo.

V četrtek, 2. 12., so izdelovali okraske in dokončno okrasili jedilnico, ter hodnike na šoli.

(Skupno 953 obiskov, današnjih obiskov 1)